Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BLA064 Irodai Görgős Forgószék Fejtámlával, Állítható Deréktámasszal és Karfával

55.990 Ft
46.990 Ft
9.000 Ft 16%
Irodai görgös forgószék fekete színben, fix fejtámlával, állítható karfával és deréktámasszal
Nem értékelt

Leírás

IRODAI  GŐRGŐS FÓRGÓSZÉK
MULTIBLOCKMECHANIKA/TÖBB PONTON RÖGZÍTHETŐ HINTAMECHANIKA
FEJTÁMLA
ALUMINIUM ALAP
ÁLLÍTHATÓ KARFA
DERÉKTÁMASZ

Terhelés: max. 120 kg

SZIVACS 5 cm vastag 32 kg/m³ vágott kemény szivacs van a szék ülőfelületén.
KARFA 1. osztályú polipropilén anyagból készül fröccsöntéssel. A szék karfái előre, hátra állíthatóak és fel-lemozgathatóak. A karfák puha kivitelűek.
LÁBKERESZT/
GÖRGŐK
A lábkereszt 1. osztályú polipropilén anyagból készült, fröccsöntéssel. Öt görgő van a lábkereszten, amelyek a padlón és a szőnyegen is gördülnek. Poliamid anyagúak.
FEJTÁMLA A háttámlára van rögzítve a fejtámla, amely fix, nem mozgatható.
VÁZ A háttámla I. osztályú polipropilén anyagból készült, fröccsöntéssel, és a belső rész formájának megfelelően PP műanyag keret található, amelyre nagy szilárdságú poliészter háló van feszítve.
DERÉKTÁMASZ Van egy fel-le mozgatható deréktámasz, amely az ülés háttámla részének deréktámla ergonómiai szintjére van felszerelve.
MECHANIKA Az ülés mechanikája: multiblock hintamechanika. A jobb oldal kar: a gázlift magasságát lehet állítani. A bal oldali kar: a háttámla dőlésszöge állítható, több különböző ponton rögzíthető. A korpusz (ülő-és hátlap) együtt mozog. Antishock védelem: a pozícióban rögzített mechanikát ez a biztonsági funkció csak akkor nyitja, amikor az ember a hátával érinti a háttámlát. Az ülés alatti marokcsavar a rugózás keménységét állítja be.
KÁRPIT ANYAG Az ülés kárpitozásához használt műbőr vagy szövet varratmentes és hibamentes. A dörzsölésállóság (dörzsölés) min: 22.000, a fényállóság 4/5.
GÁZRUGÓ Az ülés lengéscsillapítója gázüzemű és 4-es osztályú. A lengéscsillapító külső csöve 50mmx1,5mm, a mechanizmusba belépő belső cső 28 mmx2,5 mm. Az ülés 360˚-kal forog saját tengelye körül. Az ülés magasságállításához a jobb oldali kart kell használni.
CSOMAGOLÁS A terméket karton dobozban szállítjuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.