Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VNDT05 Vezetői Görgős Forgószék, Fekete Műbőr Kárpitanyaggal

159.990 Ft
133.990 Ft
26.000 Ft 16%
Menny.:db
Vezetői görgős forgószék, fekete műbőr kárpitanyaggal, szinkronmechanikával és aluminium karfával és lábkereszttel.
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szállítási díj ( ez egy alapdíj, bútorok szállítási díja ettől eltér): 5.999 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.
Nem értékelt

Leírás

VEZETŐI GŐRGŐS FÓRGÓSZÉK
SZINKRON MECHANIKA
ALUMINIUM KARFA
ALUMINIUM ALAP
ERGONÓMIKUS KIALAKITÁS
SZIVACS Az ülés háttámláján 4 cm vastag, 6 cm vastag 35 kg/m³ vágott puha szivacsot +2 cm vastag tollszivacsot használnak az ülőfelületen.  A külső ívben 28 kg/m³ 1 cm vastagságú szivacs van.
KARFA A szék karfái alumínium anyagból készültek, fényesre polírozva. A karfákat 1,5 cm vastag 28 kg/m³ vágott szivacs és a kárpitanyag borítja.
LÁBKERESZT/
GÖRGŐK
A lábkereszt 70 cm átmérőjű, szögletes, fényesre polírozott alumínium anyagból készült. A talp öt görgővel rendelkezik, amelyek a padlón és a szőnyegen is gördülnek. Poliamid anyagúak.
VÁZ A háttámla hátsó részén 12mm vastag, a háttámla belső részén 6mm vastag 1 osztályú gőzölt bükkfából készült nagy teherbírású falemezt használtak.
MECHANIKA Az ülés mechanizmusa szinkronizált, és bizonyos helyzetekben rögzíthető. A jobb oldali kar: az ülőlap magasságát állítja be. A bal oldali kar: a háttámla dőlésszöge állítható és több ponton rögzíthető. A támla és az ülés egyszerre mozdul. A támla 20°-ban dönthető (90°-110°). Az ülőlap 0-5° között dönthető.
A marok csavar: a rugózás keménysége állítható a testsúlytól, magasságtól függően.
 
KÁRPITOS SZÖVETEK/MŰBŐRÖK Az ülés kárpitozásához használt műbőr vagy szövet varratmentes. A dörzsölésállóság (dörzsölés) min: 22.000, a fényállóság 4/5.
GÁZRUGÓ Az ülés lengéscsillapítója gázüzemű és 4-es osztályú. A lengéscsillapító külső csöve 50mmx1,5mm, a mechanizmusba belépő belső cső 28 mmx2,5 mm. Az ülés 360˚-kal forog saját tengelye körül. Az ülés magasságállításához a jobb oldali kart kell használni.
CSOMAGOLÁS  A terméket kartondobozban szállitjuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.