Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VNDT14 Szinkronmechanikás Vezetői Forgószék, Sötétkék Műbőr Kárpittal

151.990 Ft
126.990 Ft
25.000 Ft 16%
Szinkronmechanikás vezetői forgószék, sötétkék műbőr kárpittal
Nem értékelt

Leírás

VEZETŐI GŐRGŐS FÓRGÓSZÉK
SZINKRON MECHANIKA
MŰANYAG FEKETE LÁBKERESZT
ÁLLÍTHATÓ KARFA

A képen látható szövettel van készleten.

Egyéb esetben a termék rendelhető.

Kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

SZIVACS Az ülés háttámláján 4 cm vastag, 6 cm vastag 35 kg/m³ vágott puha szivacsot +2 cm vastag tollszivacsot használnak az ülőfelületen.  A külső ívben 28 kg/m³ 1 cm vastagságú szivacs van.
KARFA 1. osztályú polipropilén anyagból készül fröccsöntéssel. A karfa rész 1. osztályú poliuretán anyag. A szék karfái előre hátra állíthatóak és fel/le mozgathatók. Puha kivitelűek.
A karfa a vázhoz erősített része króm-nikkel bevonatú 160x55x5mm lemez.
LÁBKERESZT/
GÖRGŐK
A lábkereszt 70 cm átmérőjű, szögletes, fényesre polírozott alumínium anyagból készült. A talp öt görgővel rendelkezik, amelyek a padlón és a szőnyegen is gördülnek. Poliamid anyagúak.
VÁZ A háttámla hátsó részén 12mm vastag, a háttámla belső részén 6mm vastag 1 osztályú gőzölt bükkfából készült nagy teherbírású falemezt használtak.
   
MECHANIKA Az ülés mechanizmusa szinkronizált, és bizonyos helyzetekben rögzíthető. A jobb oldali kar: az ülőlap magasságát állítja be. A bal oldali kar: a háttámla dőlésszöge állítható és több ponton rögzíthető. A támla és az ülés egyszerre mozdul. A támla 20°-ban dönthető (90°-110°). Az ülőlap 0-5° között dönthető.
A marok csavar: a rugózás keménysége állítható a testsúlytól, magasságtól függően.
KÁRPITOS SZÖVETEK/MŰBŐRÖK Az ülés kárpitozásához használt műbőr vagy szövet varratmentes. A dörzsölésállóság (dörzsölés) min: 22.000, a fényállóság 4/5.
GÁZRUGÓ Az ülés lengéscsillapítója gázüzemű és 4-es osztályú. A lengéscsillapító külső csöve 50mmx1,5mm, a mechanizmusba belépő belső cső 28 mmx2,5 mm. Az ülés 360˚-kal forog saját tengelye körül. Az ülés magasságállításához a jobb oldali kart kell használni.
CSOMAGOLÁS A terméket kartondobozban szállítjuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.